Digital Signage

Beeldschermcommunicatie, dat werkt!

Syntraks Media levert onderscheidende Digital Signage/Narrowcasting oplossingen met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.
Beeldschermcommunicatie is een doeltreffende manier van communiceren; bewegend beeld heeft een hoge attentiewaarde en is daarmee een uitstekende manier om aandacht te genereren. Onze Digital Signage oplossing is gebaseerd op broadcast-technologie, waar kwaliteit en 24/7 betrouwbaarheid de hoogste prioriteit heeft.

Het onderhouden en plaatsen van boodschappen is in een handomdraai geregeld. Via onze aanpak wordt uw boodschap gegarandeerd professioneel en consistent weergegeven in uw huisstijl. Honderden grote en kleine klanten gingen u al voor en maken dagelijks gebruik van onze Digital Signage oplossingen.

Maak kennis met 1080dots DS Slim


Is energie vriendelijk
Met DS Slim krijgt u een plug-en-play Digital Signage oplossing in huis, die mee kan groeien met uw digitale beeldschermcommunicatie behoefte. De player hardware bestaat uit een Raspberry Pi, een kleine en zeer zuinige player welke eenvoudig is aan te sluiten op ieder merk beeldscherm.

En gemakkelijk te bedienen
Met DS Online heeft u de regie! Het plaatsen van berichten, aanbiedingen, video’s en foto’s is in een handomdraai geregeld. U bepaalt wanneer wat wordt getoond. De juiste boodschap op het juiste tijdstip en de juiste plaats, dat is de kracht van Digital Signage. Het maakt niet uit of u één of meerdere players beheert op één of meerdere locaties. DS Online wordt beschikbaar gesteld in de Cloud, en is altijd en overal online benaderbaar waar en wanneer u wenst.

Met web en social media integratie
Twitter, RSS, XML, QR-codes, zomaar een paar voorbeelden waar DS Slim in voorziet. Maar denk ook aan slimme data koppelingen met uw webwinkel of website. Met DS Slim slaat u een brug tussen de online en offline beleving, in winkel, showroom, kantoor of publieke ruimte, kortom op iedere plek waar u uw publiek wilt bereiken. Dit noemen wij communicatie 3.0.

Is geschikt voor iedere branche
DS Slim is voor vele doeleinden inzetbaar, promotie, aanbiedingen, bewegwijzering, prijscommunicatie, openingstijden, nieuws- en als algemeen communicatie kanaal. In horecagelegenheid, winkels, kantoren, receptie, campings en vakantieparken, bij makelaars, tandarts of dokterspraktijken, ziekenhuis, verzekeringskantoren, zwembaden, pretparken en bij kapper of beauty center of sportschool. Kortom, DS Slim is geschikt voor iedere branche.

 

Digital Signage ook voor uw organisatie

syntraks media Vaandrig 2, 8448 NP Heerenveen

058 288 90 76

 

Wilt u meer weten of vrijblijvend ervaren wat beeldschermcommunicatie voor uw organisatie kan betekenen?